LEDENVOORDEEL - JAARVOORDELEN

PROFITEER VAN AANTREKKELIJKE VOORDELEN MET LEDENVOORDEEL FNV

Met Ledenvoordeel FNV profiteer je als FNV-lid van flinke kortingen op allerlei producten, diensten en uitjes. Naast de tijdelijke voordelen bieden we ook jaarvoordelen aan, waar je heel het jaar gebruik van kunt maken. Zo kun je in heel 2021 profiteren van voordeel bij: Univé, Greenchoice, Mobiel.nl, NHA, Plutosport, Nibud, Center Parcs, 12GO Biking, DeOnlinedrogist.nl en Arval. Een aantal jaarvoordelen lichten we hieronder uit.

HOE KAN UNIVÉ HELPEN BIJ CYBERCRIME?

Erik heeft bij het verkopen van zijn oude telefoon op Marktplaats te maken gehad met cybercrime. Omdat Erik bij Univé verzekerd is, kan hij bellen met de Cyberhelpdesk. Ook jij als FNV-lid kunt gebruik maken van Cyberhulp indien je schadeverzekering(en) hebt bij Univé. Het eerste jaar is dit kosteloos.

12,5% KORTING BIJ DEONLINEDROGIST.NL

Van zonnebrand tot voedingssupplementen, huishoudelijke artikelen tot gezondheidsproducten: DeOnlineDrogist.nl heeft het. Je vindt er duizenden artikelen voor jong en oud. Als FNV-lid krijg je altijd 12,5% korting (uitgezonderd aanbiedingen, geneesmiddelen en zuigelingenvoeding) en je bestelling wordt al gratis bezorgd vanaf € 20,-. Voor advies mag je altijd contact opnemen met de gediplomeerde drogisten!

10% EXTRA KORTING BIJ PLUTOSPORT

Skeeleren is goed voor lichaam en geest! Tijdens het skeeleren maak je het geluk stofje dopamine aan, werk je aan je conditie, bouw je spiermassa op en verbrand je calorieën. Vooral de spieren in het onderlichaam moeten tijdens het skeeleren hard werken, maar ook de rug- en buikspieren worden getraind. Neem een kijkje in de brede collectie van Plutosport en vind dé perfecte skates voor jou!

5% EXTRA KORTING OP JE NIEUWE FIETS

Fietsplezier begint bij 12GO Biking, de grootste fietsenwinkel van Nederland. Van elektrische fietsen tot high-end racefietsen. 12GO Biking heeft altijd veel A-merken met korting op voorraad, jouw nieuwe fiets kan dus direct mee! Exclusief als FNV-lid ontvang je 5% korting bovenop de al scherpe winkelprijzen.

VOORDELIG PRIVATE LEASEN BIJ ARVAL

Als FNV-lid rijd je de eerste maand gratis. Daarnaast zijn er weer tijdelijke actiemodellen met extra korting. Met private lease rijd je in een gloednieuwe auto met zekerheid over je uitgaven. Voor een vast bedrag per maand regelt Arval alles voor je. Arval is 14 keer uitgeroepen tot de beste leasemaatschappij van Nederland. Bekijk het aanbod, al meer dan 50.000 berijders gingen je voor.

MIS NIETS! SCHRIJF JE SNEL IN VOOR DE NIEUWSBRIEF OP LEDENVOORDEELFNV.NL

En kijk op de website voor de speciale maandaanbiedingen!

Onze jaarpartners:

image